Nóż do filetowania ryb CLASSIC 16 cm, elastyczny, Wüsthof

Kod: WU1030102916
Marka: WÜSTHOF
459 zł
W magazynie (2 Szt)

Filetowanie delikatnych ryb i przygotowywanie carpaccio jest łatwiejsze dzięki temu wyjątkowo cienkiemu, elastycznemu ostrzu. Nóż należy do serii Classic, w której znajdziesz noże wykute z jednego kawałka wysokiej jakości stali w lekkiej konstrukcji, która sprawia, że ostrze jest bardziej elastyczne i zmniejsza zmęczenie podczas krojenia. Każde ostrze jest kontrolowane laserowo i wyjątkowo ostre. Noże wyposażone są w ergonomicznie ukształtowaną rękojeść z trzema nitami. Ze względów higienicznych pomiędzy rękojeścią a stalą nie ma szczeliny.

Informacje szczegółowe

Opis szczegółowy produktu

Filetowanie delikatnych ryb i przygotowywanie carpaccio jest łatwiejsze dzięki temu wyjątkowo cienkiemu, elastycznemu ostrzu. Nóż należy do serii Classic, w której znajdziesz noże wykute z jednego kawałka wysokiej jakości stali w lekkiej konstrukcji, która sprawia, że ostrze jest bardziej elastyczne i zmniejsza zmęczenie podczas krojenia. Każde ostrze jest kontrolowane laserowo i wyjątkowo ostre. Noże wyposażone są w ergonomicznie ukształtowaną rękojeść z trzema nitami. Ze względów higienicznych pomiędzy rękojeścią a stalą nie ma szczeliny.

Specyfikacja produktu:

  • Praktyczny nóż do filetowania ryb i mięsa
  • Seria Classic
  • Nóż wykuty z jednego kawałka wysokogatunkowej stali
  • Ostrze jest specjalnie hartowane do 58° Rockwell
  • Lekka konstrukcja
  • Ostrze jest kontolowane laserowo
  • Ergonomicznie ukształtowana rękojeść z trzema nitami
  • Doskonale układa się w dłoni
  • Optymalnie wyważony
  • Higieniczna
  • Nadaje się do mycia w zmywarce
  • Długość ostrza: 16 cm

 

Parametry dodatkowe

Kategoria: Noże do filetowania, Nóż do filetowania Wüsthof
Gwarancja: 2 lata
Waga: 0.1 kg
Kolor: Czarny
Materiał: Stal nierdzewna
Rozmiar: 16 cm
Długość ostrza: 16 cm
Właściwości: Można myć w zmywarce
Rodzaj produktu: Nóż do filetowania
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Bądź pierwszą osobą, która napisze post do tej pozycji.

Nie wypełniaj tego pola: