Nóż Santoku INTENSE 18 cm, Forged

Kod: FORGEDSDV620124
Marka: Forged
359 zł –12 %
Nóż Santoku INTENSE 18 cm, Forged
359 zł –12 % 315 zł
W magazynie (2 Szt)
Nóż Santoku Forged Intense z ostrzem o długości 18 cm do siekanie mięsa, ryb, warzyw, grzybów lub ziół. Subtelny i delikatny design, unikalny wzór kucia i ekstra wysoki połysk ostrza. Unikalny i wysokiej jakości nóż, który jest wykonany ręcznie z japońskiej stali. Dostarczany w luksusowym drewnianym pudełku prezentowym. Idealny pomocnik i designerskie akcesorium do Twojej kuchni.

Informacje szczegółowe

Opis szczegółowy produktu

Z tym japońskim nożem Santoku od Forged o długości ostrza 18 cm, możesz wygodnie posiekać dowolne warzywa, mięso, ryby, grzyby lub zioła do przygotowania (nie tylko) kuchni azjatyckiej.

Noże Intense charakteryzują się subtelnym i stonowanym designem. Wyglądem przypominają raczej tradycyjne noże kuchenne, jednak nie da się nie zauważyć wzoru kucia i wysokiego połysku ostrza. Holenderska marka Forged charakteryzuje się wyjątkowymi, fantazyjnymi nożami, które wykonywane są ręcznie z japońskiej stali. Są to produkty unikalne i wysokiej jakości, nie tylko w zakresie Materiałów, ale również wykonania. Noże są również pakowane w piękne pudełka upominkowe z palonego drewna. Wspaniały pomocnik i akcesorium do projektowania kuchni domowych i profesjonalnych.

Główne zalety:

  • Nóż do krojenia warzyw, mięsa, ryb, grzybów, ziół
  • Idealny do przygotowania dań azjatyckich
  • Seria Intense
  • Wykonane ręcznie z japońskiej stali
  • Subtelny i delikatny design
  • Pomysłowy wzór kucia
  • Wysoki połysk ostrza
  • Unikalna obróbka
  • Wysokiej jakości Materiał
  • Zapakowane w luksusowe drewniane pudełko
  • Wyjątkowo długa żywotność

Parametry:

  • Długość ostrza: 18 cm
  • Twardość 58 Rockwell
  • Grubość ostrza 2 mm
  • Kąt szlifowania 22°

Parametry dodatkowe

Kategoria: Noże Santoku
Gwarancja: 2 lata
Waga: 0.4 kg
Rozmiar: 18 cm
Długość ostrza: 18 cm
Rodzaj produktu: Nóż japoński i Santoku
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Bądź pierwszą osobą, która napisze post do tej pozycji.

Nie wypełniaj tego pola: