Forma do tarty 28 cm, wyjmowane dno, de Buyer
Kod: DB470628Produkty powiązane
309 zł
–38 %
Mata do pieczenia 60 x 40 cm, silikonowa, z oznaczeniami, de Buyer
W magazynie
(6 Szt)
190 zł
103 zł
–13 %
Siekacz do ciasta 12 x 12 cm, stal nierdzewna, de Buyer
W magazynie
(6 Szt)
89 zł
999 zł
–13 %
Rękaw cukierniczy do dekorowania w zestawie 17 el., z 12 końcówkami dekoracyjnymi, de Buyer
W magazynie
(3 Szt)
869 zł
58 zł
–13 %
Rękaw cukierniczy do dekorowania 40 cm, tekstylny, de Buyer
W magazynie
(6 Szt)
50 zł
74 zł
–13 %
Rękaw cukierniczy do dekorowania, wielokrotnego użytku, nylon, de Buyer
W magazynie
(1 Szt)
64 zł
299 zł
–13 %
Końcówki do rękawa cukierniczego, zestaw 26 szt., de Buyer
W magazynie
(2 Szt)
259 zł
143 zł
–12 %
Zakrzywiona mini szpatułka z okrągłą końcówką 12 cm FKOfficium de Buyer
W magazynie
(3 szt)
125 zł
Opis szczegółowy produktu
Okrągła forma de Buyer jest idealna do przygotowania ciast, tart lub quiches o oryginalnych kształtach. Forma równomiernie rozprowadza ciepło i jest odporna na wysokie temperatury. Nieprzywierająca powierzchnia i wyjmowane dno ułatwiają wyjmowanie korpusu. Powłoka nieprzywierająca chroni stal przed utlenianiem i ułatwia czyszczenie. Forma może być używana do tradycyjnych piekarników (max. 220 °C). Nie nadaje się do kuchenki mikrofalowej. Zalecane jest mycie ręczne.
Główne zalety:
- Praktyczna forma do pieczenia
- Ciasta, torty, quiche
- Równomierna dystrybucja ciepła
- Odporność na wysoką temperaturę (maks. 220 °C)
- Nieprzywierająca powierzchnia
- Łatwe czyszczenie
- Zdejmowane dno
- Nadaje się do tradycyjnych piekarników (nie nadaje się do mikrofalówki)
- Nadaje się wyłącznie do mycia ręcznego
- Nie używać metalowych przedmiotów
Specyfikacja produktu:
- Materiał: stal
- Średnica: 28 cm
Parametry dodatkowe
Kategoria: | Formy do tart i tartaletek |
---|---|
Gwarancja: | 2 lata |
Waga: | 0.52 kg |
Kolor: | Czarny |
Materiał: | Stal |
Rozmiar: | 28 cm |
Rodzaj produktu: | Forma do pieczenia |
Margin: | E |
K překladu: | CZ AUTO-PRO-title |
Bądź pierwszą osobą, która napisze post do tej pozycji.
Dodaj komentarz