Nóż japoński OKAMI 15 cm, czarny, Dellinger
Kod: DNGR8594195889288Opis szczegółowy produktu
Główne zalety:
- uniwersalny nóż odpowiedni do cięcia, trybowania, krojenia mięsa, sera, owoców i warzyw
- niezwykle ostre ostrze wykonane z japońskiej stali AUS-10 Sanmai o długotrwałej ostrości i twardości 58-62 HRC
- 2 warstwy stali nierdzewnej o różnej twardości owijają rdzeń, zapewniając wyjątkową trwałość i wytrzymałość
- pokrojona żywność zachowuje swój kształt i teksturę
- ręcznie szlifowane ostrze pod kątem 15° dla maksymalnej ostrości
- ręcznie polerowana rękojeść z tworzywa G-10 z centralnym nitem z emblematem samuraja i czerwonymi liniami doskonale leży w dłoni
- materiał G-10 nie koroduje, nie utlenia się, jest całkowicie wodoodporny, bezwonny i nie wymaga konserwacji
- doskonałe wyważenie zapobiega zmęczeniu dłoni i zapewnia maksymalną kontrolę i precyzję
- niezwykły projekt
Dodatkowe informacje:
- długość uchwytu: 115 mm
- długość ostrza: 150 mm
- długość całkowita: 270 mm
- zalecamy pranie wyłącznie ręczne
Parametry dodatkowe
Kategoria: | Noże japońskie |
---|---|
Waga: | 0.119 kg |
Kolor: | Czarny |
Materiał: | Stal nierdzewna |
Rozmiar: | 27 cm |
Długość ostrza: | 15 cm |
Rodzaj produktu: | Japoński nóż |
Margin: | E |
K překladu: | CZ AUTO-PRO-title |
Bądź pierwszą osobą, która napisze post do tej pozycji.
Dodaj komentarz