Japoński nóż do wykrawania EYES 14,5 cm, Dellinger

Kod: DNGRSXLKHAUS65
Marka: Dellinger
294 zł
W magazynie (9 szt)

Niezwykle ostry japoński nóż do trybowania OKAMI (długość ostrza 145 mm) przyda się zwłaszcza miłośnikom mięsa - dzięki specjalnemu wąskiemu ostrzu trybowanie, krojenie mięsa czy skórowanie będzie dziecinnie proste.

Piękny design i najwyższą jakość podkreślają 3 warstwy stali - rdzeń tnący wykonany z japońskiej stali AUS10 jest umieszczony pomiędzy dwoma warstwami stali nierdzewnej, dzięki czemu nóż wykazuje wyjątkową trwałość i wytrzymałość. Ręcznie szlifowane i idealnie wyważone ostre ostrze sprawia, że pokrojone produkty zachowują swój kształt i teksturę.

Nóż do trybowania OKAMI posiada bardzo trwałą i stabilną okrągłą rękojeść wykonaną z materiału G-10, która została ozdobiona czerwonymi liniami jako symbol pasji i entuzjazmu do codziennych czynności. Materiał ten nie ulega korozji, nie utlenia się, jest całkowicie wodoodporny, bezwonny i nie wymaga konserwacji. Rękojeść ma ergonomiczny kształt, jest ręcznie polerowana i przyjemnie się z nią pracuje. Klimat Dalekiego Wschodu ilustruje następnie mozaikowy nit z emblematem samuraja.

Informacje szczegółowe

Opis szczegółowy produktu

Główne zalety:

  • ekstremalna ostrość
  • pokrojona żywność zachowuje swój kształt i teksturę
  • ostrze szlifowane ręcznie pod kątem 15
  • trwałe ostrze wykonane z 3 warstw stali
  • ręcznie polerowany uchwyt
  • niezwykły projekt

Dodatkowe informacje:

  • długość uchwytu: 115 mm
  • długość ostrza: 145 mm
  • długość całkowita: 265 mm
  • zalecamy pranie wyłącznie ręczne

Parametry dodatkowe

Kategoria: Noże do wykrawania
Waga: 0.105 kg
Kolor: Czarny
Materiał: Stal nierdzewna
Rozmiar: 26 cm
Rodzaj produktu: Nóż do odkostniania
Seria: Dellinger Okami
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Bądź pierwszą osobą, która napisze post do tej pozycji.

Nie wypełniaj tego pola: