Przyprawa słodko-kwaśna 250 ml, granat, Giusti
Kod: GIU1430100 dni na zwrot Bezpłatny i bezproblemowy zwrot
99% zadowolonych osób Opineo: 3000+ sprawdzonych opinii
Wysyłamy natychmiastPrzy zamówieniu do godziny 12:00
50 000+ recenzji produktówNapisanych przez naszych klientów
Opis szczegółowy produktu
Główne zalety:
- ocet smakowy Giusti to słodko-kwaśna przyprawa do granatów o charakterystycznym owocowym smaku i świeżym wykończeniu
- dzięki przyjemnie kwaśnemu smakowi i zrównoważonemu profilowi idealnie nadaje się do gotowania na zimno, sosów i marynowania mięsa
- żywy kolor i świeży smak granatu jest doskonałym dodatkiem do sałatek warzywnych oraz pieczonych lub gotowanych na parze dodatków
- doskonale komponuje się z białym mięsem, filetami i risotto, gdzie wzmacnia smak i dodaje orzeźwiającej owocowej nuty
- świetnie nadaje się również do ciepłych sałatek lub warzyw takich jak pieczony kalafior, brokuły czy cykoria
- nadaje się również jako składnik sałatek owocowych lub z owoców morza, gdzie łączy smak słodki i kwaśny
- jego skład sprawia, że nadaje się do kuchni śródziemnomorskiej i orientalnej, na przykład z bakłażanem, kuskusem lub soczewicą
- w dziedzinie miksologii wyróżnia się w przygotowywaniu koktajli, którym dodaje wyrazu i soczystego owocowego akcentu
- ocet może być również stosowany w hummusie lub zimnych daniach z soczewicy, gdzie dodaje przyjemnego kwaśnego wykończenia
- dobrze łączy się z serami takimi jak świeża ricotta, ser kozi lub parmezan w prostych przystawkach
- dostarczany w eleganckiej szklanej butelce ze stylową etykietą
Dodatkowe informacje:
- pojemność: 250 ml
- skład: moszcz winogronowy, ocet z białego wina i świeży sok z granatów bez dodatków smakowych
Parametry dodatkowe
| Kategoria: | Octy balsamiczne |
|---|---|
| Waga: | 0.62 kg |
| EAN: | 8006911007444 |
| Materiał: | Szkło |
| Objętość: | 0,25 l |
| Rodzaj produktu: | Przyprawy |
| Margin: | C |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Producent: | Giusti |
| Margin-category: | A |
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Dodaj komentarz