Japoński Nóż Santoku 17 cm, Victorinox

Kod: VN6852017G
Marka: Victorinox
390 zł
W magazynie (2 Szt)

Japoński nóż szefa kuchni Santoku z ostrzem o długości 17 cm z wycięciami i elegancką, potrójnie nitowaną rękojeścią wykonaną z impregnowanego drewna klonowego.Ostrze jest karbowane po bokach w kształcie owalu (oliwki). Dzięki powietrzu, które jest utrzymywane w tych wycięciach, kawałki mięsa nie przyklejają się do noża. Noże i przybory kuchenne Victorinox z wysokiej jakości drewnianymi rękojeściami to idealny wybór dla miłośników klasyki. Drewno jako naturalny materiał jest przyjemne dla dłoni i doskonale uzupełnia atmosferę tradycyjnej kuchni. Drewno jest poddawane obróbce (modyfikacji) w celu uzyskania lepszych właściwości, takich jak większa wytrzymałość, elastyczność itp.

Informacje szczegółowe

Opis szczegółowy produktu

Japoński nóż szefa kuchni Santoku z ostrzem o długości 17 cm z wycięciami i elegancką, potrójnie nitowaną rękojeścią wykonaną z impregnowanego drewna klonowego.Ostrze jest karbowane po bokach w kształcie owalu (oliwki). Dzięki powietrzu, które jest utrzymywane w tych wycięciach, kawałki mięsa nie przyklejają się do noża. Noże i przybory kuchenne Victorinox z wysokiej jakości drewnianymi rękojeściami to idealny wybór dla miłośników klasyki. Drewno jako naturalny materiał jest przyjemne dla dłoni i doskonale uzupełnia atmosferę tradycyjnej kuchni. Drewno jest poddawane obróbce (modyfikacji) w celu uzyskania lepszych właściwości, takich jak większa wytrzymałość, elastyczność itp.

Specyfikacja produktu:

  • Elegancki japoński nóż Santoku
  • Idealnie ostre ostrze z wycięciami
  • Potrójnie nitowana rękojeść
  • Obrobione drewno klonowe
  • Wygodny w dłoni
  • Mocny, elastyczny
  • Długość ostrza: 17 cm

 

Parametry dodatkowe

Kategoria: Noże japońskie
Gwarancja: 2 lata
Waga: 0.11 kg
Kolor: Brązowy
Materiał: Stal nierdzewna
Rozmiar: 17 cm
Rodzaj produktu: Nóż japoński i Santoku
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Bądź pierwszą osobą, która napisze post do tej pozycji.

Nie wypełniaj tego pola: