Nóż japoński GYUTO/CHEF KANETSUN E TSUCHIME 18 cm, brązowy, Dellinger

Kod: DNGRKC951
Marka: Dellinger
279 zł –17 %
Nóż japoński GYUTO/CHEF KANETSUN E TSUCHIME 18 cm, brązowy, Dellinger
279 zł –17 % 230 zł
W magazynie (1 szt)

Bardzo ostre noże kuchenne KANETSUNE TSUCHIME ułatwiają pracę w kuchni i stają się jej ozdobą. Praca z takimi nożami wreszcie będzie przyjemna!

  • wszechstronny nóż do cięcia, przycinania, krojenia i szatkowania
  • ostrze wykonane z wysokowęglowej japońskiej stali nierdzewnej DSR-1K6
  • wgłębiona powierzchnia TSUCHIME zapewnia, że krojona żywność nie przywiera do noża

Informacje szczegółowe

Opis szczegółowy produktu

Główne zalety:

  • wszechstronny nóż do cięcia, krojenia i czyszczenia mięsa, ryb, owoców, warzyw, ziół itp.
  • nadaje się również do krojenia kołyskowego
  • ostrze wykonane z wysokowęglowej japońskiej stali nierdzewnej DSR-1K6
  • wgłębiona powierzchnia TSUCHIME zapewnia, że krojona żywność nie przywiera do noża
  • owalny drewniany uchwyt zapewnia doskonałą kontrolę podczas cięcia

Dodatkowe informacje:

  • długość uchwytu: 120 mm
  • długość ostrza: 180 mm
  • długość całkowita: 300 mm
  • nie można myć w zmywarce - tylko ręcznie, a następnie natychmiast wysuszyć

Parametry dodatkowe

Kategoria: Noże japońskie
Waga: 0.12 kg
Kolor: Brązowy
Materiał: Stal nierdzewna
Rozmiar: 30 cm
Rodzaj produktu: Japoński nóż
Seria: Dellinger Kanetsume Tsuchime
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Bądź pierwszą osobą, która napisze post do tej pozycji.

Nie wypełniaj tego pola: