Nóż japoński GYUTO/CHEF KANETSUN E TSUCHIME 18 cm, brązowy, Dellinger
Kod: DNGRKC951Produkty powiązane
Opis szczegółowy produktu
Główne zalety:
- wszechstronny nóż do cięcia, krojenia i czyszczenia mięsa, ryb, owoców, warzyw, ziół itp.
- nadaje się również do krojenia kołyskowego
- ostrze wykonane z wysokowęglowej japońskiej stali nierdzewnej DSR-1K6
- wgłębiona powierzchnia TSUCHIME zapewnia, że krojona żywność nie przywiera do noża
- owalny drewniany uchwyt zapewnia doskonałą kontrolę podczas cięcia
Dodatkowe informacje:
- długość uchwytu: 120 mm
- długość ostrza: 180 mm
- długość całkowita: 300 mm
- nie można myć w zmywarce - tylko ręcznie, a następnie natychmiast wysuszyć
Parametry dodatkowe
Kategoria: | Noże japońskie |
---|---|
Waga: | 0.12 kg |
Kolor: | Brązowy |
Materiał: | Stal nierdzewna |
Rozmiar: | 30 cm |
Rodzaj produktu: | Japoński nóż |
Seria: | Dellinger Kanetsume Tsuchime |
Margin: | E |
K překladu: | CZ AUTO-PRO-title |
Bądź pierwszą osobą, która napisze post do tej pozycji.
Dodaj komentarz