Nóż do filetowania MO-V 22 cm, Samura
Kod: SMRSNMVFNOpis szczegółowy produktu
Noże Samura wykonane są z najlepszej japońskiej i szwedzkiej stali, hartowanej do 58 - 61 HRC. Ostrza mają japoński kształt i łagodne zwężenie od czubka, co zapewnia im fantastyczną wydajność cięcia. Noże Samura są ostrzone pod kątem 17 stopni. Jest to więcej niż w przypadku noży japońskich, ale mniej niż w przypadku noży europejskich. Do produkcji uchwytów użyto najlepszych, nowoczesnych materiałów: Micarta, G10, drewno stabilizowane, tworzywo sztuczne z delikatną powierzchnią, Kraton i kompozyty.
Ten profesjonalny nóż do filetowania Samura jest niezbędny do obróbki, krojenia i trybowania mięsa i ryb. Nadaje się jednak również do innych czynności, na przykład do krojenia dowolnego rodzaju żywności. Ostrze o długości 21,8 cm i twardości 59 HRC jest bardzo wytrzymałe i odporne na duże obciążenia.
Główne zalety noży Samura:
- wykonane z najlepszej japońskiej i szwedzkiej stali, hartowane do 58 - 61 HRC
- fantastyczna wydajność cięcia dzięki japońskiemu kształtowi ostrza i delikatnemu zwężeniu od czubka
- kąt ostrzenia 17 stopni (tj. większy niż w przypadku noży japońskich, ale mniejszy niż w przypadku noży europejskich)
- rękojeści wykonane z najlepszych nowoczesnych materiałów: micarta, G10, drewno stabilizowane, tworzywo sztuczne z delikatną powierzchnią, Kraton i kompozyty.
Specyfikacja produktu:
- Długość całkowita: 35 cm
- Długość ostrza: 22 cm
- Waga: 161 g
- Materiał ostrza: stal nierdzewna
- Materiał rękojeści: G-10
- Zalecane jest mycie ręczne
Parametry dodatkowe
Kategoria: | Noże do filetowania |
---|---|
Gwarancja: | 2 lata |
Waga: | 1 kg |
Kolor: | Czarny |
Materiał: | Stal nierdzewna |
Rozmiar: | 22 cm |
Długość ostrza: | 22 cm |
Rodzaj produktu: | Nóż do filetowania |
Margin: | E |
K překladu: | CZ AUTO-PRO-title |
Bądź pierwszą osobą, która napisze post do tej pozycji.