Nóż japoński GYUTO/CHEF KANETSUN E TSUCHIME 18 cm, brązowy, Dellinger
Kod: DNGRKC951100 dni na zwrot Bezpłatny i bezproblemowy zwrot
99% zadowolonych osób Opineo: 3000+ sprawdzonych opinii
Wysyłamy natychmiastPrzy zamówieniu do godziny 12:00
50 000+ recenzji produktówNapisanych przez naszych klientów
Opis szczegółowy produktu
Główne zalety:
- wszechstronny nóż do cięcia, krojenia i czyszczenia mięsa, ryb, owoców, warzyw, ziół itp.
- nadaje się również do krojenia kołyskowego
- ostrze wykonane z wysokowęglowej japońskiej stali nierdzewnej DSR-1K6
- wgłębiona powierzchnia TSUCHIME zapewnia, że krojona żywność nie przywiera do noża
- owalny drewniany uchwyt zapewnia doskonałą kontrolę podczas cięcia
Dodatkowe informacje:
- długość uchwytu: 120 mm
- długość ostrza: 180 mm
- długość całkowita: 300 mm
- nie można myć w zmywarce - tylko ręcznie, a następnie natychmiast wysuszyć
Parametry dodatkowe
| Kategoria: | Gyutoh noże japońskie |
|---|---|
| Gwarancja: | 2 lata |
| Waga: | 0.1 kg |
| Kolor: | Brązowy |
| Materiał: | Stal nierdzewna |
| Rozmiar: | 30 cm |
| Liczba części: | 1 ks |
| Rodzaj produktu: | Japoński nóż |
| Seria: | Dellinger Kanetsume Tsuchime |
| Margin: | D |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Producent: | Dellinger |
| Pozycja została wyprzedana… | |
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Dodaj komentarz