Igła do szpikowania mięsa 20 cm, Wüsthof

Kod: WU4380
29 zł
Wyprzedane
Pozycja została wyprzedana…

Igła WÜSTHOF wykonana ze stali szlachetnej przeznaczona jest do szpikowania. Klapka pomaga przytrzymać np. boczek podczas wkładania go do chudego mięsa lub rolady.

Informacje szczegółowe

100 dni na zwrot
100 dni na zwrot Bezpłatny i bezproblemowy zwrot
99% zadowolonych osób
99% zadowolonych osób Opineo: 3000+ sprawdzonych opinii
Wysyłamy natychmiast
Wysyłamy natychmiastPrzy zamówieniu do godziny 12:00
50 000+ recenzji produktów
50 000+ recenzji produktówNapisanych przez naszych klientów

Opis szczegółowy produktu

Igła do szpikowania WÜSTHOF wykonana ze stali nierdzewnej przeznaczona jest do szpikowania. Klapka pomaga przytrzymać np. boczek podczas wkładania go do chudego mięsa lub rolady.

Parametry dodatkowe

Kategoria: Noże do szpikowania
Gwarancja: 2 lata
Waga: 0.1 kg
Rozmiar: 20 cm
Liczba części: 1 ks
Rodzaj produktu: Przybory kuchenne
Margin: E
K překladu: CZ AUTO
Producent: WÜSTHOF
Pozycja została wyprzedana…

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola:

Kontrola bezpieczeństwa