Japoński nóż szefa kuchni KANETSUGU MIYABI ISSHIN 21 cm, Dellinger

Kod: DNGRSXL2005
Marka: Dellinger
309 zł
W magazynie (39 szt)

Bardzo ostry japoński nóż szefa kuchni KANETSUGU MIYABI ISSHIN (długość ostrza 210 mm) może służyć do wspólnego krojenia, plastrowania, czyszczenia mięsa, owoców i warzyw, a dzięki wyższemu czubkowi nadaje się również do kolebania ziół, orzechów czy warzyw.

Efektowny i czysty design ostrza oraz najwyższej jakości materiały znajdują odzwierciedlenie w ultra ostrym rdzeniu tnącym wykonanym z japońskiej stali AUS-8, który został umieszczony pomiędzy dwiema warstwami stali nierdzewnej SUS-410. Japoński nóż szefa kuchni KANETSUGU MIYABI ISSHIN posiada starannie wypolerowaną i ergonomicznie ukształtowaną rękojeść z drewna różanego z podwójnym nitowaniem, co zapewnia mu doskonałą wytrzymałość, stabilność i połączenie ostrza z rękojeścią.

Informacje szczegółowe

Opis szczegółowy produktu

Główne zalety:

  • wysoka ostrość
  • ręcznie polerowany uchwyt z drewna różanego
  • czysta konstrukcja

Dodatkowe informacje:

  • długość uchwytu: 120 mm
  • długość ostrza: 210 mm
  • długość całkowita: 330 mm
  • nie można myć w zmywarce - tylko ręcznie, a następnie natychmiast wysuszyć

Parametry dodatkowe

Kategoria: Noże japońskie
Waga: 0.1 kg
Kolor: Brązowy
Materiał: Stal damasceńska
Rozmiar: 33 cm
Rodzaj produktu: Japoński nóż
Seria: Dellinger Miyabi Isshin
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Bądź pierwszą osobą, która napisze post do tej pozycji.

Nie wypełniaj tego pola: