Nóż japoński KIRITSUKE RAN PLUS 20 cm, czarny, Yaxell

Kod: YAX36634
Nowość
Marka: Yaxell
1 083 zł
W magazynie (2 szt)

Jeśli chcesz osiągnąć w kuchni takie rezultaty, jakie osiągają profesjonalni szefowie kuchni na całym świecie, będziesz potrzebować między innymi wysokiej jakości noży kuchennych. Nie martw się, nie musisz jechać aż do Japonii, aby je zdobyć, ponieważ Kulina przywiózł je do Ciebie.

  • uniwersalny nóż do przygotowywania tradycyjnych dań kuchni japońskiej, np. sashimi
  • bardzo ostre ostrze wykonane z 69 warstw stali damasceńskiej
  • nie można myć w zmywarce

Informacje szczegółowe

Opis szczegółowy produktu

Główne zalety:

  • uniwersalny nóż do przygotowywania tradycyjnych dań kuchni japońskiej, np. sashimi
  • długie ostrze z ostrą końcówką jest idealne do przygotowywania ryb, drobiu, warzyw
  • wyjątkowa konstrukcja i doskonałe właściwości tnące
  • bardzo ostre ostrze wykonane z 69 warstw stali damasceńskiej
  • niezwykle wytrzymały rdzeń ze stali nierdzewnej VG 10 o twardości 61 HRC
  • ostrze jest ozdobione ręcznie kutym logo
  • elegancki, ergonomiczny uchwyt wykonany z płótna micarta jest łatwy do trzymania i nie ślizga się nawet po zamoczeniu
  • końcówka uchwytu, nity i osłona ze stali nierdzewnej 18/10
  • koniec uchwytu jest również ozdobiony ręcznie kutym logo
  • ręcznie robione, każdy element jest oryginalny
  • doskonały pomysł na prezent - dostarczany w pudełku

Dodatkowe informacje:

  • długość ostrza: 200 mm
  • długość całkowita: 340 mm
  • nie można myć w zmywarce
  • czyścić letnią, nie gorącą wodą i łagodnym detergentem
  • nie jest przeznaczony do krojenia mięsa z kością
  • używać wyłącznie na desce do krojenia, najlepiej wykonanej z drewna lub tworzywa sztucznego

Parametry dodatkowe

Kategoria: Noże japońskie
Waga: 0.4 kg
Kolor: Czarny
Materiał: Stal damasceńska
Rozmiar: 34 cm
Długość ostrza: 20 cm
Rodzaj produktu: Japoński nóż
Seria: Yaxell Ran Plus
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Bądź pierwszą osobą, która napisze post do tej pozycji.

Nie wypełniaj tego pola: