Noże japońskie i noże Santoku
Najczęściej sprzedawane
> Nejlepsze noże japońskie i Santoku dla profesjonalistów i kucharzy domowych
> Najlepsze tradycyjne marki Forged, Miyabi, Wüsthof, Zwilling i inne
> Wysokiej jakości materiały i wykonanie, wyjątkowa ostrość
> Ergonomiczny uchwyt, różna długość ostrza
Jeśli szukasz noży kuchennych od prawdziwych japońskich mistrzów, nigdy nie pomylisz się wybierając markę Miyabi. Oferuje noże do mięsa, noże do krojenia, warzywa i uniwersalne noże w autentycznym japońskim wyglądzie . Lubisz przygotowywać dania kuchni azjatyckiej lub różne mieszanki mięsne lub warzywne? W takim razie powinieneś zdobyć nóż Santoku. Noże te mają nacięcia zapewniające dostęp powietrza podczas krojenia wzdłuż całej długości ostrza. Pokarmy miękkie nie przyklejają się do ostrza. Nasze noże są idealnie wyważone, higieniczne z wygodnymi ergonomicznymi uchwytami .