Nóż szefa kuchni GYUTO EYES 20 cm, Dellinger

Kod: DNGRSXLKHAUS8
Marka: Dellinger
459 zł –5 %
Nóż szefa kuchni GYUTO EYES 20 cm, Dellinger
459 zł –5 % 434 zł
W magazynie (2 szt)

Niezwykle ostry japoński nóż szefa kuchni GYUTO OKAMI (długość ostrza 200 mm) znajduje wszechstronne zastosowanie w kuchni do krojenia, cięcia lub czyszczenia mięsa, owoców i warzyw. Dzięki wyższej końcówce ułatwia również kolebanie ziół czy orzechów. Po prostu idealny kompan do Twojej kuchni.

Piękny design i najwyższą jakość podkreślają 3 warstwy stali - rdzeń tnący wykonany z japońskiej stali AUS10 jest umieszczony pomiędzy dwoma warstwami stali nierdzewnej, dzięki czemu nóż wykazuje wyjątkową trwałość i wytrzymałość. Ręcznie szlifowane i idealnie wyważone ostre ostrze sprawia, że pokrojone produkty zachowują swój kształt i teksturę.

Nóż szefa kuchni GYUTO OKAMI posiada bardzo trwałą i stabilną okrągłą rękojeść wykonaną z materiału G-10, która została ozdobiona czerwonymi liniami jako symbol pasji i entuzjazmu do codziennych czynności. Materiał ten nie ulega korozji, nie utlenia się, jest całkowicie wodoodporny, bezwonny i nie wymaga konserwacji. Rękojeść ma ergonomiczny kształt, jest ręcznie polerowana i przyjemnie się z nią pracuje. Klimat Dalekiego Wschodu ilustruje następnie mozaikowy nit z emblematem samuraja.

Informacje szczegółowe

Opis szczegółowy produktu

Główne zalety:

  • ekstremalna ostrość
  • pokrojona żywność zachowuje swój kształt i teksturę
  • ostrze szlifowane ręcznie pod kątem 15
  • trwałe ostrze wykonane z 3 warstw stali
  • ręcznie polerowany uchwyt
  • niezwykły projekt

Dodatkowe informacje:

  • długość uchwytu: 130 mm
  • długość ostrza: 200 mm
  • długość całkowita: 335 mm
  • zalecamy pranie wyłącznie ręczne

Parametry dodatkowe

Kategoria: Noże szefa kuchni
Waga: 0.24 kg
Kolor: Czarny
Materiał: Stal nierdzewna
Rozmiar: 33 cm
Rodzaj produktu: Japoński nóż
Seria: Dellinger Okami
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Bądź pierwszą osobą, która napisze post do tej pozycji.

Nie wypełniaj tego pola: