ZWILLING

Lejek do dekantacji wina z zatyczką ZWILLING® Sommelier

  • 205,00 zł
  • na zamówienie
Do listy życzeń

Warianty produktu:

Następne kolory:

Kod: ZW39500050
Marka: ZWILLING
Seria: ZWILLING Sommelier
Kolor / wymiary: Ø 4 cm, dł. 10 cm
Materiał: guma
matowe
poliwęglan
szlachetna stal nierdzewna 18/10

Opis produktu

Lejek do dekantacji wina z zatyczką ZWILLING® Sommelier niemieckiej firmy ZWILLING J. A. Henckels pasuje do wszystkich szyjek standardowych butelek do wina. Pozwala właściwie przygotować wino do degustacji. Zintegrowana spirala napowietrza wino w trakcie nalewania, uwalniając pełnię smaku i aromatu. Eliminuje kapanie, jest łatwy w czyszczeniu. Jeśli w butelce pozostanie jeszcze niewypite wino, można lejek wykorzystać również jako zatyczkę, która ją hermetycznie zamknie.

Lejek do dekantacji wina z zatyczką ZWILLING® Sommelier, krótki opis:

  • Umożliwia dekantowanie bezpośrednio do kieliszka
  • Zintegrowana spirala napowietrza w trakcie nalewania
  • Nalewanie bez kapania
  • Służy również jako zatyczka, łatwo się czyści
  • Nadaje się do wszystkich standardowych butelek wina
  • Wyprodukowany ze szlachetnej matowej stali nierdzewnej 18/10, gumy i poliwęglanu
  • Wysokiej jakości produkt o długiej żywotności

Nowa seria akcesoriów do wina ZWILLING® Sommelier oferuje miłośnikom wina doskonałe połączenie zabawy i funkcjonalności. Pozwala skomponować od podstaw własny zestaw ZWILLING® Sommelier do stylowej degustacji, jak również uzupełnić posiadaną kolekcję o nowe akcesoria. Podstawowe cechy akcesoriów do wina ze szlachetnej stali nierdzewnej to niepowtarzalny, wyrafinowany design i wysoka funkcjonalność.

KOD PRODUCENTA: 39500-050

O firmie ZWILLING

ZWILLING

Firma ZWILLING z Solingen dzięki 300-letniej historii zdobyła sławę skali światowej. Jej asortyment zawiera kute noże i nożyczki, eleganckie naczynia nierdzewne, akcesoria kuchenne i przyborniki do manicure. Wieloletni sukces marki ZWILLING tkwi przede wszystkim w używaniu bardzo dobrej jakości materiałów i nowoczesnej technologii produkcji.